YOZGAT AYDINCIK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı II. Dönem Toplantısı Yapıldı

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı  II. Dönem Toplantısı Yapıldı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı ile ilgili olarak Valiliğimizin emirleri doğrultusunda İlçe Kaymakamı Sayın Yavuz AKYOL başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü, Emniyet Amiri, İlçe Jandarma Komutanı, Mahalle ve Köy Muhtarları ve Okul Aile Birliği Başkanlarının katılımı ile 05.02.2018 Pazartesi günü saat 10.30’da Aydıncık ÇPAL toplantı salonunda yapılmıştır.
I. Dönem yapılan toplantıdaki eksiklikler Kaymakamlığımız tarafından karşılanmış olup, ilçemizde güvenlik kamerası olmayan okulumuz bulunmamaktadır. Kamera sistemlerinin kent yönetim güvenlik sistemlerine entegrasyonunu ile ilgili çalışmalara devam edilmesi, İlçede ve okullarımızda uyuşturucu madde olayı olmadığı ancak sigara, alkol gibi sağlığa zararlı diğer maddelerin kullanımı ve satışı yapılan bölgelerde mahalle sakinleri, muhtarlar, okul yöneticileri ve güvenlik eğitim koordinasyon görevlileri ile düzenli iletişim kurularak olası sorunların ilgili kurumlarla işbirliği yapılarak, denetimin yapılması ile ilgili daha önceki toplantıda alınan kararın uygulandığı görülmüş olup, devam edilmesi, Oyun salonları ve internet kafeler ile gençlerin sigara, alkol, uyuşturucu, tiner gibi insan sağlığını tehlikeye atacak maddelerin satışları ile ilgili denetimlere devam edilmesi, Taşıma sistemi dâhilindeki servislerin denetimlerinin; Emniyet, Jandarma ve İlçe Milli Eğitim ve okul müdürleri tarafından düzenli ve titiz bir şekilde yapılması, Birinci dönem alınan karar doğrultusunda güvenlik eğitim koordinasyon görevlilerinin okulları ziyaretlerine devam etmeleri, Okulların sabah ve öğle arası giriş-çıkış saatlerinde güvenlik eğitim koordinasyon görevlisinin bulundurulması ve okul çevresinde öğrenci olmayan kişilerin bulunmasına izin verilmemesi, Okul çevresindeki metruk binalar, park ve bahçelerde asayiş ekiplerince denetimlere devam edilmesi kararlaştırılmıtır.

 

06-02-201806-02-2018

Yeni Mahalle Bekir BOZDAĞ Caddesi Aydıncık Hükümet Konağı Binası Kat 2 - 0 354 487 12 84 0354 487 12 92

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.